Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo hry Plamen - Městečko Trnávka – 27. - 28.5.

17. 7. 2011

Okresní kolo hry Plamen  - Městečko Trnávka – 27. - 28.5.

Městečko Trnávka přivítalo v pátek 27. května 17 mladších a 19 družstev starších žáků. Pořadatelé měli soutěž perfektně připravenou. Jen s počasím nic udělat nešlo, a tak nás po celé dva dny a noc provázel vytrvalý déšť. Nakonec jsme byli rádi, že nám místní umožnili přenocovat v krásné tělocvičně, kam se postupně přesunovali z mokrých stanů i ti největší hrdinové.

V pátek čekala mladší kategorii štafeta CTIF a štafeta požárních dvojic, starší navíc ještě požární útok CTIF. V sobotu byla na programu štafeta 4 x 60 m a požární útok. Přestože lilo jako z konve, děti dokazovaly, že hasiči se vody nebojí a statečně plnily jednu disciplínu za druhou. Během disciplíny štafeta CTIF si družstvo starších vybralo trochu smůly. Lucka Seifertová totiž musela být se zraněným kolenem odvezena do nemocnice. Hrozivě vypadající úraz však nakonec dopadl šťastně. Velký obdiv si získalo naše družstvo mladších, které bylo mezi ostatními viditelně nejmenší. Mladší žáci se nakonec umístili na 15. místě a žáci starší obsadili místo 13. Do krajského kola postoupili hasiči z Hartmanic a z Kamence. Oceněn byl také David Tměj, který byl vůbec nejmladším soutěžícím celé soutěže.

Složení družstev:

Mladší:

Veronika Kmošková, Adéla Hušková, Viktor Huška, Alžběta Jirečková, Eliška Košňarová, Ivana Rejmanová, David Tměj, Tadeáš Kudláček, Filip Kalousek

Starší:

Dominik Kopecký, Tomáš Soukup, Tomáš Tauer, Eliška Jirečková, Kateřina Benková, Kateřina Burešová, Jitka Hegerová, Jan Sodomka. Lucie Seifertová

                V sobotu se uskutečnila také soutěž dorostu. My jsme měli zastoupení v kategorii jednotlivci – dorostenky. Na dráhu se tak postavila Barbora Halousková a Irena Tauerová. Po rozhodnutí rady mládeže se soutěžilo pouze v jedné disciplíně – požárním dvojboji. Irena v něm zaběhla 3. místo. Neúčast na podzimním kole ji pak posunula na celkové 8. místo. Bára obsadila ve dvojboji místo 5. a po sečtení s podzimem se posunula na konečné 6. místo.